Verhuur

Hier kunnen jullie een overzicht vinden van alle artikelen die wij verhuren. Deze variëren van een trouwprieel en (natuurlijk) wedding chairs tot sfeermakers en kleine accessoires. Ook voor stoelversieringen en tafel aankleding kunnen jullie bij White Wedding Chairs terecht.

Hebben jullie interesse in onze producten en diensten? Vanzelfsprekend maken wij graag een offerte. Als je bij ons artikelen huurt, dan nemen wij altijd het transport en het stylen op locatie voor onze rekening. Zo is het niet nodig om een beroep te doen op jullie ceremoniemeester(s), familieleden of vrienden om alles op de dag van de bruiloft in orde te maken voor jullie. Aan de hand van jullie wensenlijstje maken wij een inschatting van de benodigde arbeid op locatie. Zo kunnen we een offerte op maat voor jullie samenstellen.

De prijzen op onze site zijn prijzen per dag, inclusief btw, maar exclusief bezorg- en parkeerkosten en styling op locatie (€ 49,00 per uur). Houdt er rekening mee dat er een borg wordt gevraagd wanneer jullie onze artikelen huren. Deze borg ontvangen jullie uiteraard terug zodra de artikelen onbeschadigd retour zijn ontvangen.

Let op: wij hanteren een minimale huursom van € 350,00.

Categorieën

Backdrops

typemachine

Decoratie

Industrieel

tafels op schragen

Meubilair

Op tafel

Proost

fotolijst facebook

Say Cheese!

Stoelversiering

Stretchtenten

Sweets & stuff

Tekstborden

Weddings & kids