Even voorstellen

Mijn naam is Mariska van Alphen. In 2012 ben ik getrouwd in mijn eigen achtertuin. Al snel wist ik dat ik voor deze gelegenheid witte wedding chairs, houten klapstoeltjes, wilde gebruiken. Na veel wikken en wegen heb ik toen besloten om de stoeltjes zelf aan te schaffen. Zo kon ik ze gebruiken op mijn eigen bruiloft en daarna zelf gaan verhuren in de regio. Ik hoopte hiermee een bijdrage te kunnen leveren aan de meest romantische dag van andere stellen die ook op het punt stonden elkaar het ja-woord te geven. In 2013 ben ik officieel gestart met White Wedding Chairs.

In de loop van de tijd merkte ik dat er steeds meer vraag kwam naar totale aankleding in plaats van alleen de stoeltjes. Dus vond ik het tijd om uit te breiden. Sinds 2015 zijn er daarom voor de ceremonie vele nieuwe artikelen te huur: van champagneboom tot limonadebar en decoratie voor de trouwlocatie. Maar ook voor bijvoorbeeld de fotoreportage en de trouwauto zijn er nu leuke artikelen te verkrijgen. Denk hierbij aan slingers, tafeldecoratie en (gepersonaliseerde) tekstborden. En nog steeds komen er iedere maand wel nieuwe artikelen bij!

Wil je dat we helpen met de aankleding? Dat kan ook. Zo hoeven jullie als bruidspaar geen extra druk te leggen op jullie familie, gasten, getuigen of ceremoniemeesters. Wij zetten indien gewenst alles op z’n plaats en versieren jullie locatie volgens vooraf besproken plan. Informeer gerust naar de mogelijkheden en de kosten.

Wil je onze stoeltjes en andere artikelen zien voordat je ze huurt? Dan kan. White Wedding Chairs (co-)organiseert twee trouwbeurzen per jaar: de Save the Date trouwbeurs en de trouwbeurs van The Wedding Team. Dus kom gezellig langs, dan kunnen we even kennismaken!