Hoe het begon

Welkom bij White Wedding Chairs. Wij helpen jullie graag met het realiseren van de ultieme ceremonie setting, afgestemd op jullie unieke wensen en stijl.

Mijn naam is Mariska van Alphen. In 2012 ben ik getrouwd in mijn eigen achtertuin. Voor onze ceremonie hebben mijn man en ik witte houten klapstoeltjes, wedding chairs, gekocht. Zo konden we ze gebruiken op onze eigen bruiloft en daarna gaan verhuren in de regio. Ik hoopte hiermee een bijdrage te kunnen leveren aan de trouwdag van andere stellen die ook op het punt stonden elkaar het ja-woord te geven.

In de loop van de tijd merkte ik dat er steeds meer vraag kwam naar totale aankleding in plaats van alleen de stoeltjes. Dus vond ik het tijd om uit te breiden. Sinds 2015 zijn er daarom voor de ceremonie vele nieuwe artikelen te huur: van champagnebomen tot limonadebar, diverse backdrops en (kleine) decoratie voor de trouwlocatie. En nog steeds komen er iedere maand wel nieuwe artikelen bij!

Als je bij ons artikelen huurt, dan verzorgen wij de styling op locatie. Zo hoeven jullie als bruidspaar geen extra druk te leggen op jullie familie, vrienden, getuigen of ceremoniemeesters. Wij zetten alles op z’n plaats en versieren jullie locatie volgens vooraf besproken plan. Informeer gerust naar de mogelijkheden en de kosten. Let op: we hanteren een minimale huursom van € 350,00.

Wil je onze stoeltjes en andere artikelen zien voordat je ze huurt? Dan kan ook. We staan regelmatig tijdens de Open Toptrouwlocatie Route bij het prachtige Lake House Rotterdam. Ook zijn we ieder jaar te vinden op een aantal trouwbeurzen. Bovendien hebben we sinds 2020 een kleine showroom in Bergschenhoek, nabij Rotterdam Airport (op afspraak geopend). Dus kom gezellig langs, dan kunnen we kennismaken!

Foto: Shirley van der Schans Fotografie