Over ons 2018-01-14T12:10:46+00:00

Even voorstellen

Mijn naam is Mariska van Alphen. In 2012 ben ik getrouwd in mijn eigen achtertuin. Al snel wist ik dat ik voor deze gelegenheid witte wedding chairs, houten klapstoeltjes, wilde huren. Dit bleek echter niet eenvoudig: ze worden maar weinig aangeboden en de bedrijven die dit doen, rekenen vaak hoge transportkosten.

Na veel wikken en wegen heb ik toen besloten om de stoeltjes zelf aan te schaffen. Zo kon ik ze gebruiken op mijn eigen bruiloft en daarna zelf gaan verhuren in de regio. Ik hoopte hiermee een bijdrage te kunnen leveren aan de meest romantische dag van andere stellen die ook op het punt stonden elkaar het ja-woord te geven. In 2013 ben ik officieel gestart met White Wedding Chairs.

In de loop van de tijd merkte ik dat er steeds meer vraag kwam naar totale aankleding in plaats van alleen de stoeltjes. Dus vond ik het tijd om uit te breiden. Sinds 2015 zijn er daarom voor de ceremonie vele nieuwe artikelen te huur: van champagneboom tot limonadebar en decoratie voor de trouwlocatie. Maar ook voor bijvoorbeeld de fotoreportage en de trouwauto zijn er nu leuke artikelen te verkrijgen. Denk hierbij aan slingers, tafeldecoratie en (gepersonaliseerde) tekstborden. En nog steeds komen er iedere maand wel nieuwe artikelen bij!

Met al deze nieuwe artikelen in de verhuur en in de shop werd het ook tijd voor een nieuwe website. We kijken uit naar het trouwseizoen van 2018, samen met alle bruidsparen!